Doç.Dr.
İnci CERİT
Unit
Faculty of Engineering
Food Engineering
H-indeks (WoS)
6
Atıf (WoS)
74
H-indeks (Scopus)
--
Atıf (Scopus)
--
H-indeks (Google Scholar)
--
Atıf (Google Scholar)
--

ANAHTAR KELİMELER

<italic>Saccharomyces cerevisiae</italic> (1)
Acrylamide (1)
amino acid disorder (1)
Antioxidant activity (1)
antioxidants (1)
aronia (1)
Azo dye (1)
Bacillus (1)
Biodegradation (1)
Bio-vehicle (1)
Chocolate (1)
cocoa powder (1)
Decolorization (1)
encapsulation (1)
enzyme-assisted hydrolysis (1)
freeze-drying (1)
French fry (1)
in vitro digestion (1)
Loading capacity (1)
low-protein product (1)
Lycopene (1)
oxidative stability (1)
phenolics (1)
polyphenols (1)
Reactive Orange 13 (1)
roasting (1)
Thiols (1)
Yeast (1)

Akademik Görevler

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
2013
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Öğrenim Bilgisi

Doktora
2015 – 2020
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) (ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV. ORTAK)/

Tez adı: Tiyollerin patatesteki esmerleşme reaksiyonları ve antioksidan aktiviteye etkisi

Yüksek Lisans
2013 – 2015
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez adı: Kırmızı biberin (Capsicum annuum L.) fonksiyonel ve mikrobiyal özellikleri üzerine modifiye atmosferde paketlemenin etkisi

Lisans
2007 – 2012
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)/

BM SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AMAÇLARI

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları yoksulluğun son erdirilmesi, çevrenin korunması, iklim krizine karşı önlem alınması, refahın adil paylaşımı ve barışı hedefliyor.